Welkom op de website van wandelvereniging
’n Loopie uit Volendam

Wandelvereniging ’n Loopie is een actieve en ambitieuze wandelvereniging die zich graag inzet om de wandelsport in zijn algemeenheid, maar vooral om het (wandel)genoegen van onze leden te bevorderen.

Met deze website willen wij de wandelaar zoveel als mogelijk informeren over actuele wandeltochten en -mogelijkheden.
Op onze beurt hopen wij dat de bezoekers van onze site, ons via onze Facebookpagina zullen verrassen met mooie foto’s en verhalen van de hun wandelingen.

Wij wensen u veel genoegen, bij het bekijken van de site én natuurlijk bij het wandelen!

Contact

Wandelsportvereniging ‘n Loopie,
t.a.v. secretaris Jan Koning
Jan Platstraat 71, 1132 HE  Volendam,
tel: 06-23425069
Email: secretaris@nloopie.nl

Wandelweer

Volg ons op Facebook

Ontdek onze verschillende wandeltochten

Donderdagochtend loop

Doe mee met onze wekelijkse Donderdagochtendloop! Start om 09:00 uur bij Sporthal Opperdam in Volendam voor een ontspannen wandeling van 1,5 tot 2 uur. Voor leden én niet-leden, gratis deelname. Iedereen is welkom! Voor vragen, neem gerust contact op met een van onze bestuursleden.

Meer weten?

Bijzondere wandelevenementen

Ontdek onze unieke wandelevenementen! Van Estafettes tot korte wandelvakanties, bekijk onze pagina voor meer details en data.

Meer weten?

Verenigingsloop

Ontdek onze maandelijkse Verenigingsloop! Gratis deelname, geen inschrijving nodig. Blijf op de hoogte van onze verenigingslopen via onze Facebook pagina.

Meer weten?

Verzorging Nijmeegse 4Daagse

Doe mee met de Nijmeegse Vierdaagse Verzorging! Elk jaar zijn er verzorgingsposten langs de routes, dankzij onze toegewijde vrijwilligers. Inschrijven voor verzorging is mogelijk voor leden volgens specifieke voorwaarden. Lees meer hierover op deze pagina.

Meer weten?

Zuiderzeetocht

Ontdek onze jaarlijkse ZuiderzeeTocht(en) in mei! Verken de prachtige Waterlandse omgeving met startpunt Volendam. Kies uit routes van 5, 10, 15 of 25 km, inclusief historische stadjes als Edam en Marken. Optie voor boottocht beschikbaar. Inschrijven ter plaatse mogelijk.

Meer weten?

Wij zijn trots op onze sponsors

Blijf op de hoogte van onze laatste activiteiten